Головна Новини Світ США Посольство США закликало американців в Росії підготувати план евакуації: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Посольство США закликало американців в Росії підготувати план евакуації: що відомо

США закликало американців мати на увазі, що доведеться евакуюватися з Росії

21 лютого 2022, 08:55
Поділіться публікацією:

На офіційній сторінці посольства США в Росії, 20 лютого опублікували звернення до громадян Штатів. В повідомленні йдеться, що "були загрози нападів" в торгівельних центрах, на залізничних станціях, в метро, місцях скупчення людей в Москві та Петербурзі, вздовж кордону з Україною.

Посольство США закликало американців в Росії підготувати план евакуації: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Тому американцям слід мати план власної евакуації з Російської Федерації без допомоги посольства чи консульства. Рекомендується носити з собою документи та "бути напоготові" в людних місцях. Також громадянам США радять подбати про власну безпеку та постійно слідкувати за новинами.

Держсекретар Ентоні Блінкен знову заявив від імені Білого дому, що Росія найближчим часом розпочне повномасштабне вторгнення в Україну. В Міністерстві закордонних справ Росії сприйняли такі заяви негативно та запитали, чи дійсно США має підтвердження планів наступу Росії, а якщо ні, то як розуміти такі заяви посольства.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти прокоментували заяви про евакуацію дипломатів з України. Понад рік у публічному медіапросторі та профільному експертному середовищі активно обговорюється перспектива широкомасштабного вторгнення збройних сил РФ в Україну. І весь цей час Кремль регулярно підкидає явні тому підтвердження. Так війни не розпочинають, говорять експерти.

Також ми писали, що українці вважають екс-президента кращим дипломатом. Центр соціальних і маркетингових досліджень "Socis" впродовж минулого тижня, з 16 до 21 вересня, проводив соціологічне опитування українців. Громадян запитували кого з президентів вони вважають більш ефективним політиком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини