Головна Новини Світ США Постачання F-16 Україні: ВПС США назвали терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Постачання F-16 Україні: ВПС США назвали терміни

У ВПС США вважають, що постачання F-16 Україні в кращому разі триватиме кілька місяців

23 травня 2023, 10:25
Поділіться публікацією:

Постачання винищувачів F-16 Україні триватиме "у найкращому разі кілька місяців". Про це заявив міністр ВПС США Френк Кендал. Як передає портал "Коментарі", пише "CNN".

Постачання F-16 Україні: ВПС США назвали терміни

Винищувач F-16. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що поки Білий дім тримає секрет деталі поставок винищувачів України, хоч і публічно підтримав ініціативу щодо навчання українських пілотів.

Кендал зазначив, що пройде щонайменше "кілька місяців", перш ніж Україна отримає можливість задіяти F-16 у війні проти Росії. Необхідно вивчити та проаналізувати серію деталей, перш ніж українські пілоти зможуть літати на західних літаках у великій кількості.

При цьому журналісти звертають увагу, що, якщо США вдасться за два місяці опрацювати всі деталі передачі Україні винищувачів, це буде великим успіхом, адже підготовка нового американського пілота на F-16 зазвичай займає не менше двох років. Якщо ж пілот має навички та бойові вильоти, то для його перепідготовки знадобиться значно менше часу – до п'яти місяців.                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — рейд бійців "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та Легіону "Свобода Росії" (ЛСР) у Бєлгородській області (РФ) став несподіванкою для громадян РФ та викликав панічні реакції. У результаті росіяни почали панікувати через те, що те, що відбувається в Бєлгородській області, може перекинутися на інші регіони РФ. Зокрема, люди критикували владу за те, що ті не можуть забезпечити їх спокій, а також за нездатність зміцнити кордон. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://edition.cnn.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини