Головна Новини Світ США Потрібно всадити Путіна за стіл переговорів: Нуланд зробила заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібно всадити Путіна за стіл переговорів: Нуланд зробила заяву про війну в Україні

Вікторія Нуланд попередила про тактику Путіна

13 травня 2024, 07:25
Поділіться публікацією:

Будь-яка ймовірна мирна угода повинна передбачати виведення російських військ із нині окупованих територій. Україна може стати сильною та змусити російського диктатора Володимира Путіна сісти за стіл переговорів. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробила екс-заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд, повідомляє "Politico".

Потрібно всадити Путіна за стіл переговорів: Нуланд зробила заяву про війну в Україні

Вікторія Нуланд. Фото: з відкритих джерел

Вікторія Нуланд висловила думку, що Україна та її армія має шанс стати досить сильними і тоді російський диктатор Володимир Путін не матиме іншого виходу, як сісти за стіл переговорів з позиції сили.

"Це залежатиме від українського народу, якими мають бути його територіальні амбіції. Але є певні речі, які є екзистенційними. Будь-яка угода, яку вони (Ред. – українці) укладуть у своїх і глобальних інтересах, має бути угодою, якої Путін буде змушений дотримуватися. Ми не можемо робити це кожні півроку, кожні три роки. Це повинно фактично призвести до угоди, яка передбачає виведення російських військ", — зазначила Нуланд.

Вона також додала, що Путін є майстром rope-a-dope negotiating – типу боксерського поєдинку, в якому суперник б'є жертву, доки та не видихнеться.

На думку Нуланд, Путін – це та людина, яка ніколи не йде на компроміс. Це має бути угода, яка гарантує, що незалежно від того, що буде вирішено у Криму, вона не може бути ремілітаризована таким чином, щоб стати кинджалом у серці центру України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський повідомив, що у червні на саміті миру у Швейцарії будуть обговорені три ключові пункти: обмін полоненими, продовольча та ядерна безпека. Тим часом європейський вояж лідера КНР Сі Цзіньпіна, схоже, спрямований саме проти української формули світу. Такі висновки можна зробити і після відвідування Парижа, і після зустрічі з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Експерти розповіли порталу "Коментарі", що відбувається навколо процесу мирних переговорів – та які перспективи швейцарського саміту миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

аргус

13 травня 2024, 18:28

Интересная дипломатия.Ныне окупированные территории.То есть два типа окупированных территорий ныне и ранее.Тот лохматый Джонсон всю картину перес**ал,ну Арахамия или сболтнул или специально сказал


Новини