Головна Новини Світ США Повернення Трампа до влади в США: Буданов зробив прогноз, що обнадіює
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернення Трампа до влади в США: Буданов зробив прогноз, що обнадіює

Керівник ГУР наголосив, що американські вибори дуже непередбачувані

24 червня 2024, 07:15
Поділіться публікацією:

Хоча зараз ймовірний кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пригрозив припинити допомогу Україні у разі повернення до влади, він уже неодноразово змінював свою позицію та дивував у доброму розумінні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "The Philadelphia Inquirer" зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Повернення Трампа до влади в США: Буданов зробив прогноз, що обнадіює

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Я спокійно ставлюся до можливості приходу Трампа до влади... Якщо проаналізувати його публічні виступи, він кілька разів змінював свою позицію. І сила вашої системи полягає в тому, що вона не дозволяє одній людині ухвалювати рішення в односторонньому порядку", — сказав Буданов.

За словами глави української розвідки, американські вибори дуже непередбачувані, але він вірить, що США та Україна разом здобуть перемогу у війні з Росією.

"І тут я наголошую, разом! На цьому я хотів би закінчити", — резюмував Кирило Буданов.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов дав прогноз, скільки ще мінімум буде складною ситуація на фронті в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські захисники вже вжили всіх необхідних заходів для захисту Сумської області від російських окупантів. Тому на сьогоднішній день говорити про нове масове вторгнення окупантів у цей регіон не доводиться.

Також видання "Коментарі" повідомляло — РФ пізно пити Боржомі: Кирило Буданов висловився про удари західною зброєю по території окупанта.

Раніше "Коментарі" інформували – буферної зони не буде: Буданов назвав мету настання РФ у Харківській області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини