Головна Новини Світ США Працівники Голлівуду збунтувалися через перепрацювання і низькі зарплати
commentss НОВИНИ Всі новини

Працівники Голлівуду збунтувалися через перепрацювання і низькі зарплати

Профспілка Голлівуду зважився на страйк через низькі зарплати і перепрацювання

2 жовтня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Одна із найвпливовіших профспілок Голлівуду, Міжнародний альянс працівників театральної сцени, збирається почати голосування за санкціонування страйку, які можуть завдати шкоди кіностудіям і телестудіям, які все ще намагаються повернутися після закриття через Covid-19. Персонал збунтувався через перепрацювання і низькі зарплати, пише Bloomberg.

Працівники Голлівуду збунтувалися через перепрацювання і низькі зарплати

Голлівуд, фото з відкритих джерел

Керівники профспілок домагаються скорочення робочого часу в рамках нового контракту. Графіки виробництва були особливо виснажливими з тих пір, як галузь почала відкриватися після зупинок, пов'язаних із пандемією.

За оцінками, 60 тисяч членів IATSE, в основному із Лос-Анджелеса, можуть піти з роботи, якщо профспілка прийме таке рішення. Три бунти профспілки є національними за своїм охопленням, а це означає, що страйк цих груп зупинить роботу по всій країні, торкнувшись майже 1 мільйона робочих місць, безпосередньо пов'язаних із виробництвом фільмів і телепрограм.

Ще до відновлення зйомок виробництво зростало через популярність потокової передачі і великих витрат як діючих голлівудських студій, так і нових гравців, таких як Netflix Inc., Amazon.com Inc. і Apple Inc., падіння виробництва на 7% торік через Covid-19 відключень, було першим більш ніж за десятиліття. Netflix і Walt Disney Co. вказали, що проблеми, пов'язані з отриманням нового контенту в їх сервісах, призводять до більш слабкої, ніж очікувалося, підписки на їхні стрімінгові сервіси.

Альянс кінопродюсерів і телевізійних продюсерів, що представляє великі студії, включаючи Netflix і Amazon, заявив, що він "висунув всеосяжну пропозицію щодо закриття угоди", яка суттєво впливає на ключові питання IATSE.

Раніше портал "Коментарі" писав, якв голлівудські знаменитості втратили свої мільйони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини