Головна Новини Світ США Президент CNN Джефф Цукер подав у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент CNN Джефф Цукер подав у відставку

Не всі колеги впевнені, що відносини Цукера та Голлуст стали основною причиною відставки президента

3 лютого 2022, 04:30
Поділіться публікацією:

Керівник телеканалу CNN Worldwide Джефф Цукер подав у відставку у середу, 2 лютого. Про це повідомляє сайт телеканалу. Відповідна заява надійшла колегам уранці. Відповідно до неї, Цукер подав у відставку через те, що на тлі звільнення ведучого Кріса Куомо приховував стосунки зі своєю колегою, виконавчим віце-президентом каналу Еллісон Голлуст.

Президент CNN Джефф Цукер подав у відставку

Джефф Цукер - фото з відкритих джерел

“У рамках розслідування роботи Куомо на CNN мене запитали про стосунки за згодою з моєю найближчою колегою, з якою я працював понад 20 років. Тоді я визнав, що упродовж останніх років наші стосунки розвивалися. Я мушу повідомити про це, коли вони почалися, але не зробив цього. Я допустив помилку. Тому я сьогодні подаю у відставку”, – пояснив Джефф Цукер.

Голлуст підтвердила слова Цукера, додавши, що вони були партнерами та друзями протягом 20 років. Але їхні стосунки змінилися через коронавірус. Сама Еллісон Голлуст залишилася працювати на телеканалі. Не всі колеги впевнені, що відносини Цукера та Голлуст стали основною причиною відставки президента.

Нагадаємо, на активи телеканалів "Прямий", "5 канал" арешт суд не накладав. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань. Повідомляється, що 6 січня відбулося судове засідання у рамках провадження про закупівлю вугілля з території "ДНР/ЛНР", в якому підозрюваними є двоє політиків. У рамках провадження про підозру оголосили двом народним депутатам України, колишньому міністру енергетики та вугільної промисловості та ще одній особі. Печерський районний суд Києва розглядав клопотання прокурора у цьому провадженні щодо арешту майна Петра Порошенка, п'ятого президента. За рішенням суду було задоволено клопотання сторони звинувачення щодо накладення арешту на його майно та корпоративні права, що належать йому права власності.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини