Головна Новини Світ США Президентські перегони між Трампом та Гарріс: з'явилися нові результати соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Президентські перегони між Трампом та Гарріс: з'явилися нові результати соцопитування

У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера

сьогодні, 21:15
Поділіться публікацією:

 Шанси на перемогу Камали Гарріс та Дональда Трампа на майбутніх президентських виборах у США наразі залишаються практично рівними, без чіткого фаворита. За даними соціологічного опитування CNN, підтримка Гарріс становить 48% серед виборців, тоді як Трампа підтримують 47%. При цьому близько 2% виборців планують голосувати за лібертаріанця Чейза Олівера, а 1% віддають перевагу кандидату від Партії зелених Джилл Стайн.

Президентські перегони між Трампом та Гарріс: з'явилися нові результати соцопитування

Вибори у США (фото з відкритих джерел)

Дослідження також показує, що більшість виборців Трампа (72%) схиляються до підтримки його кандидатури через його політичні позиції, а не через опозицію Гарріс. З іншого боку, серед прихильників Гарріс 60% голосують за неї саме через підтримку її кандидатури, а не для того, щоб запобігти перемозі Трампа.

CNN зазначає, що такі результати є суттєвою зміною порівняно з ситуацією, яка спостерігалася влітку. Тоді, за результатами іншого опитування, проведеного після того, як президент Джо Байден вийшов із передвиборчих перегонів, більшість виборців Гарріс поділялися між тими, хто підтримував її особисто, та тими, хто виступав проти Трампа.

Цікаво, що на ранніх етапах кампанії прихильники Байдена часто наголошували, що їхнє рішення базується переважно на протистоянні Трампу, а не на підтримці конкретної політики Байдена.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що штаб Трампа потрапив у конфуз. Кампанія колишнього президента США Дональда Трампа неочікувана зазнала курйозного випадку. Штаб Трампа запустив цифрову рекламу, спрямовану на виборців американського штату Джорджія, але на зображенні, яке мало представляти красиві краєвиди штату, опинився зовсім інший регіон — гори Кавказу, розташовані у Грузії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини