Головна Новини Світ США Президентські вибори в США: на першій дільниці порахували голоси
commentss НОВИНИ Всі новини

Президентські вибори в США: на першій дільниці порахували голоси

Жителі селища Діксвілл-Нотч підтримали одного з кандидатів одноголосно

3 листопада 2020, 08:46 comments2512
Поділіться публікацією:

Джо Байден здобув перемогу в Діксвілл-Нотчі. Виборча дільниця в невеликому селищі в штаті Нью-Гемпшир відкрилася першою в країні. А вже через кілька хвилин там змогли підбити підсумки голосування. Жоден серед виборців не підтримав чинного президента Дональда Трампа. Про це повідомляє ТАСС.

Президентські вибори в США: на першій дільниці порахували голоси

Вибори в США. Фото з відкритих джерел

Виборча дільниця в Діксвілл-Нотч відкривається за кілька годин до початку виборів в країні. Ця традиція тягнеться з 1960 року. Голосують в селищі всього п'ять виборців і всі вони неодмінно приходять до відкриття близько півночі за місцевим часом. Тому голоси і вдається порахувати так швидко.

Цього разу жителі Діксвілл-Нотч були одностайні. Всі п'ять голосів відправилися в скарбничку колишнього віце-президента США і кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

Варто відзначити, що передбачити кінцеві підсумки голосування в США за результатами виборів на першій дільниці неможливо. Нерідко вони, навпаки, не збігаються результатами виборів по країні.

Нагадаємо, що у вівторок, 3 листопада, громадяни США обирають не тільки президента, а й віце-президента, 35 сенаторів, 435 членів Палати представників, а також 13 губернаторів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Facebook заблокував політичну рекламу Дональда Трампа і Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини