Головна Новини Світ США Продан будинок маніяка з "Мовчання ягнят": відома сума угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Продан будинок маніяка з "Мовчання ягнят": відома сума угоди

Нові власники планують дещо змінити особняк

4 лютого 2021, 16:36
Поділіться публікацією:

Легендарний будинок американського трилера "Мовчання ягнят", розташований в місті Перріополіс, штат Пенсільванія, знайшов свого нового господаря. Через кілька місяців після того, як його виставили на продаж, знайшовся той, хто захотів стати його власником.

Продан будинок маніяка з "Мовчання ягнят": відома сума угоди

Будинок Буффало Білла продали майже за 300 тисяч доларів - фото: з відкритих джерел

Новина про закритого продажу надійшла безпосередньо від агента з нерухомості, який допомагав оформити угоду. Дівчина повідомила про це на своїй сторінці в Інстаграм, зазначивши, що телефони рієлторів розривалися від численних дзвінків людей, які на власні очі хотіли побачити цей будинок. В результаті моторошний особняк купила родина, яка відвідала його незабаром після того, як він був внесений у список.

За сюжетом фільму цей особняк зберігає в собі дуже страшну історію. У ньому жив серійний вбивця, якого прозвали "Буффало Білл". Він вбивав спійманих їм жінок, після чого здирав з них шкіру. Всі дії відбувалися в цьому особняку. Фільм "Мовчання ягнят" завоював безліч нагород, включаючи "Оскар" і "Золотий глобус".

В останній раз будинок кіношного маніяка продавали у 2016 році. Тоді ціна на нього становила 195 000 доларів. Відомо, що зараз будинок був проданий за 298,5 тисячі доларів. До слова, нова сім'я, в'їхала в особняк, повідомила про те, що його скоро чекають деякі зміни. А які саме, вони незабаром розкажуть.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення The Sisters Sold It_Pittsburgh (@eileenallan_realtor)


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що американського актора звинуватили в канібалізмі. Його колишня дружина прокоментувала скандал в Instagram. Також сайт інформував про те, що відомого репера і його дружину звинувачують у зґвалтуванні дівчат.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини