Головна Новини Світ США Просто слова. Стало відомо, чому Трамп не зможе закінчити війну в Україні за 24 години
commentss НОВИНИ Всі новини

Просто слова. Стало відомо, чому Трамп не зможе закінчити війну в Україні за 24 години

Колишній президент США Дональд Трамп неодноразово заявляв про те, що зможе завершити війну в Україні протягом дуже короткого часу. Проте, як пише The Washington Post, він цього зробити не зможе

21 березня 2024, 18:38
Поділіться публікацією:

Так звані мирні ініціативи колишнього президента США Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні є надзвичайно розпливчастими, вважають журналісти видання The Washington Post. За їх словами, не зрозуміло, як він має намір завершити війну за 24 години.

Просто слова. Стало відомо, чому Трамп не зможе закінчити війну в Україні за 24 години

Дональд Трамп

Наразі відомо, що Трамп робить все для того, щоб максимально затягнути в часі надання Україні фінансової допомоги, яка їй критично необхідна, щоб протистояти невмотивованій агресії Росії. Окрім того, він заявив, що США не повинні займатися благодійністю, а надавати допомогу Україні в кредит. При цьому, відзначає видання, така позиція користується прихильністю серед республіканців.

Також, журналісти нагадали, що за словами угорського прем’єра Віктора Орбана, який мав зустріч із Трампом, його мирний план щодо України полягає в припиненні підтримки Києва. Тоді начебто Україна не зможе вести війну, і вона припиниться.

При цьому журналісти відзначають, що так званий мирний план Трампа може не тільки не покращити ситуацію в Україні, а навпаки спровокувати подальше кровопролиття. В статті йдеться про те, що за всіма ознаками Росія не збирається зупиняти війну, а мета її залишається незмінною – "перетворити Україну на кастровану державу, яка постійно вразлива для російської військової агресії".

Тобто, відзначає The Washington Post, план Трампа щодо війни в Україні не є мирним. При цьому журналісти додають, що зараз боротьба українців стала відчайдушною, і щоби добитися цього Трампу навіть не знадобилося повертатися у Білий дім.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, як Трамп може завершити в Україні війну за 24 години.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини