Головна Новини Світ США Протести в США: вандали розгромили салон елітних автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в США: вандали розгромили салон елітних автомобілів

Кілька людей з закритими обличчями влаштували погром в автосалоні Mercedes-Benz

2 червня 2020, 12:10 comments1700
Поділіться публікацією:








Заворушення в США набирають нових обертів. Крім вуличних протестів, громадяни вриваються в магазини і громлять полиці з товарами. Тепер прийшов час автосалонів — канал ABC News опублікував відео, на якому показано як вандали понівечили елітні автомобілі у фірмовому салоні Mercedes-Benz.

Протести в США: вандали розгромили салон елітних автомобілів

З опублікованих кадрів видно, що хулігани, прикриваючись масками, балаклавами і капюшонами, палять дорогі автомобілі, б'ють скло і розмальовують кузова написами.

Одна з написів свідчить "Сожремо багатих". Видно також, який розгром  зазнав офіс та вітрина. В один з транспортних засобів нападники кинули крісло.

Нагадаємо, що протести в США почалися 26 травня і вже придбали масовий характер. Громадяни протестують проти поліцейського свавілля — заворушення почалися після смерті афроамериканця Джорджа Флойда, якого душив поліцейський. У багатьох штатів ввели комендантсткий годину, Нацгвардію задіяли вже в 21 штаті.


Як повідомляв портал "Коментарі", президент Трамп пригрозив задіяти армію, у разі, якщо місцева влада не впораються з хвилею протестів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини