Головна Новини Світ США Путін хоче "демілітаризовану зону" між РФ та Україною: у Байдена відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче "демілітаризовану зону" між РФ та Україною: у Байдена відреагували

Представник Держдепу натякнув, найкраще з чого може розпочати Кремль, то це з "демілітаризації територій України, де знаходяться російські солдати"

2 лютого 2024, 08:50 comments19548
Поділіться публікацією:

Реалізувати завдання Путіна щодо демілітаризованої зони між Росією та Україною дуже складно з огляду на той факт, що російські солдати продовжують перебувати на території України. Російський диктатор Володимир Путін ще раз дав зрозуміти, що його мета незмінна – окупацією всієї території України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив представник Держдепу США Метью Міллер.

Путін хоче "демілітаризовану зону" між РФ та Україною: у Байдена відреагували

Представник Держдепу Метью Міллер. Фото: з відкритих джерел

Представник американського Держдепу зазначив, що йому "складно зрозуміти", як можна імплементувати буферну зону між Україною та РФ, коли російські окупаційні війська перебувають на українській землі.

"Дещо складно мати демілітаризовану зону, коли російські сили продовжують операції з українського боку кордону, а Путін ясно давав зрозуміти, що не збирається змінювати своїх цілей — захопити і підкорити Україну", — підкреслив Міллер.

Він зазначив, що якщо Москва справді зацікавлена у створенні "демілітаризованої зони", то найкраще з чого може розпочати Кремль – це "демілітаризація територій України, де знаходяться російські солдати".

Зазначимо, раніше аналітики Інституту вивчення війни (ISW) проаналізували заяву Володимира Путіна про "демілітаризовану зону" в Україні, яка, на його думку, виведе російську територію з-під вогневої досяжності України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — американські аналітики зазначають, що російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія планує, щоб окуповані території України були на одному рівні з Росією в невизначених "ключових областях" до 2030 року. Експерти ISW вважають, що це свідчить про те, що Росія розпочинає реалізацію довгострокових планів і не передбачає жодних територіальних поступок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини