Головна Новини Світ США Путін пригрозив НАТО війною: як відреагували США
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пригрозив НАТО війною: як відреагували США

США серйозно сприйняли погрози російського диктатора

14 вересня 2024, 00:31
Поділіться публікацією:

США серйозно сприйняли попередження Володимира Путіна про те, що РФ вважатиме Захід безпосередньо залученим у конфлікт, якщо Україна завдасть вглиб російської території удару ракетами далекого радіусу дії західного виробництва, заявив речник Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.

Путін пригрозив НАТО війною: як відреагували США

Путін допустив війну з Альянсом. Фото з відкритих джерел

Водночас представник Білого дому наголосив, що Росія вже не вперше озвучує подібні погрози.

"Це не риторика, яку ми не чули від Путіна раніше. Так, ми сприймаємо ці коментарі серйозно", — сказав Джон Кірбі.

Він також повідомив, що США наразі не змінювали свою позицію щодо ударів вглиб Росії.

"Немає жодних змін у нашій точці зору щодо надання Україні можливостей нанесення ударів на великі відстані всередині Росії. Я б не очікував жодного серйозного оголошення з цього приводу", – наголосив Джон Кірбі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський контрнаступ у Курській області став несподіваним для українського підрозділу. Як пише Financial Times, російський контрнаступ, який став першою великою спробою РФ відвоювати території Курської області, зосередився на лівому північному фланзі українського плацдарму на ділянці від населеного пункту Краснооктябрьскоє до міст Снагость і Гордєєвка. За інформацією видання, росіяни взяли в полон щонайменше 10 українських військових.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що рішення поповнювати колишніми ув'язненими лави ЗСУ було абсолютно правильним. Люди, які прийшли в армію з тюрм, показують позитивні результати на полі бою, розповів заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. Він розповів, що колишні в'язні вже виконують бойові завдання в складі Третьої штурмової, зокрема брали участь в наступальних діях на Харківщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини