Головна Новини Світ США Радник Трампа дав інтерв’ю російським пропагандистам
commentss НОВИНИ Всі новини

Радник Трампа дав інтерв’ю російським пропагандистам

Радник Білого дому з питань коронавірусу Скотт Атлас розкритикував заходи щодо карантину в інтерв’ю телеканалу Russia Today

1 листопада 2020, 09:10
Поділіться публікацією:

31 жовтня радник президента США з питань коронавірусу Скотт Атлас дав інтерв’ю російському пропагандистському телеканалу Russia Today. Через це пізніше йому довелося шкодувати та вибачатися, адже виявилося, що телекомпанія RT зареєстрована як іноземний агент. Офіційне вибачення радник президента опублікував на своїй сторінці в Твіттері

Радник Трампа дав інтерв’ю російським пропагандистам

Фото: businessinsider

В інтерв’ю RT Скотт Атлас підтримав позицію Дональда Трампа щодо карантину. Він наголошує на тому, що дії керівництва сфери громадської охорони здоров’я виявилися неефективними. В підтвердження цьому навів збільшення кількості суїцидів і різке зростання залежності серед населення, особливо тих верств, які отримують найменшу зарплату.

Таку позицію радника критикують представники охорони здоров’я США. Насправді Скотт Атлас не має достатньої обізнаності в епідеміологічній сфері, але дозволяє собі робити гучні заяви. Також раніше він опублікував у Твіттері пост про непотрібність та неефективність медичної маски. Пост невдовзі видалила компанія Twitter.

В інтерв’ю  RT  радник Трампа повідомив, що не зрікається своїх думок попри те, що їх не підтримує більшість експертів. Скотт не підозрював, що дає інтерв’ю іноземному агенту, яким редакція Russia Today є ще з 2017 року. Тоді телебачення було визнане як пропагандистська сила Росії, яка втручалася у вибори президента США в 2016 році.

Також дивіться, кого із президентів підтримують американці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини