Головна Новини Світ США "Рамштайн" за участю Байдена таки відбудеться: коли та в якому форматі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рамштайн" за участю Байдена таки відбудеться: коли та в якому форматі

Зустріч запланована на листопад в онлайн-форматі

16 жовтня 2024, 23:53
Поділіться публікацією:

Зустріч лідерів західних держав – учасників контактної групи "Рамштайн" відбудеться в листопаді у віртуальному форматі, йдеться у комюніке Білого дому після телефонної розмови президентів України та США.

"Рамштайн" за участю Байдена таки відбудеться: коли та в якому форматі

Байден візьме участь у "Рамштайні". Фото з відкритих джерел

У Білому домі відзначили, що Джо Байден та Володимир Зеленський зобов'язалися інтенсифікувати планування допомоги у сфері безпеки разом з міжнародними партнерами, щоб забезпечити Україну обладнанням, необхідним для отримання переваги у війні проти РФ. 

Повідомляється, що в рамках цих зусиль у листопаді 2024 року президент Байден проведе віртуальне засідання Контактної групи з питань оборони України на рівні лідерів, де координуватиме з міжнародними партнерами додаткову допомогу для України. 

Як відомо, 12 жовтня Джо Байден не приїхав до Європи для участі у форматі "Рамштайн" через наближення урагану "Мілтон".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники продовжують знищувати Торецьк у Донецькій області. "Ворог "розбирає" місто артилерією, авіацією та fpv-дронами. У Торецьку фактично не залишилося цілих будинків, а деякі квартали знищено повністю. Там, де вже неможливо знайти укриття та неможливо закріпитися, де позиції фактично "стерті" fpv-дронами, нам доводиться переміщатися на інші позиції", – розповіла Анастасія Бобовнікова.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Силах оборони України закликали західних союзників відреагувати на участь північнокорейських солдатів у війні проти України. "Хотілось би почути про якісь дії наших західних партнерів після залучення піхотних північнокорейських підрозділів до війни в Україні. На симетричність сподіватись не доводиться, просто хоча б якусь реакцію", — заявив майор ЗСУ Максим Жорін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.whitehouse.gov/

Новини