Головна Новини Світ США Республіканці обрали проукраїнського кандидата в спікери: Трамп знищив його своєю заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Республіканці обрали проукраїнського кандидата в спікери: Трамп знищив його своєю заявою

Трамп розкритикував Тома Еммера на посаду спікера Палати представників США.

25 жовтня 2023, 09:55 comments2600
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після довгих дебатів Республіканська партія обрала кандидата на посаду спікера Палати представників США. Ним виявився Том Еммер, який підтримував усі позитивні ініціативи для України. Однак Трамп опублікував критичну заяву і Еммер вибув з перегонів.

Республіканці обрали проукраїнського кандидата в спікери: Трамп знищив його своєю заявою

Американський політик Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Після інформації, що республіканці підтримують кандидатуру Тома Еммера кандидат в президенти США Дональд Трамп у своїй соціальній мережі Truth опублікував критичне повідомлення.

"Голосувати за глобаліста RINO, як Том Еммер, було б трагічною помилкою!", — заявив Дональд Трамп.

За словами Трампа він має інших кандидатів на посаду спікера Палати представників, які були б кращими, ніж маловідомий для нього Еммер.

"У мене є багато чудових друзів, які хочуть бути спікером Палати представників, і деякі з них справді чудові воїни. RINO Том Еммер, якого я погано знаю, не є одним із них", — додав Трамп.

У своїй заяві Трамп використав абревіатуру RINO, яка означає, що ця людина "республіканець лише за назвою". Після своїх заяв ряд американських ЗМІ, включно з The Washington Post, CNN та інші, повідомили, що Том Еммер не зможе отримати достатньо голосів від республіканців після публічної критики від Трампа. Фактично Трамп знищив будь-яку можливість Еммера продовжувати перегони на посаду спікера Палати представників. Наразі відомо, що республіканці обрали нового кандидата на посаду спікера Палати представників. Ним виявився Майк Джонсон, який виступає проти допомоги Україні. 

Нагадаємо, що для України важливо мати проукраїнського представника спікером, адже ця людина вносить відповідні рішення на обговорення та голосування Палати представників, зокрема і про допомогу Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін несподівано заявив, що Росія "любить Канаду та США, але…".

Також "Коментарі" писали про відповідь Пентагону щодо того, чи відправляє США з Європи зброю до Ізраїлю, яка мала надійти Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини