Головна Новини Світ Росія Путін несподівано заявив, що Росія "любить Канаду та США, але…"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін несподівано заявив, що Росія "любить Канаду та США, але…"

Президент Росії вважає, що США заробляє на росіянах в негативному контексті.

23 жовтня 2023, 17:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін заявив, що росіяни люблять Канаду та США. Однак  за словами російського президента обидві країни заробляють на росіянах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін несподівано заявив, що Росія "любить Канаду та США, але…"

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Нові заяви президента Росії Володимира Путіна прозвучали під час засідання ради з розвитку спорту. Путін зауважив, що більшість серверів відеоігор, якими користуються росіяни знаходяться за кордоном.

"Ми любимо Канаду та США, але вони заробляють на нас. Чому ми це допускаємо?", – сказав Володимир Путін та додав, що "сервери мають бути у нас".

Спортивний представник РФ Умар Кремльов зазначив, що більшість онлайн-послуг, зокрема і сервісів для відео ігор у Росії надають американські та канадські компанії. За його словами через це Росія втрачає близько 5 млрд доларів.

Крім того, Путін вказав, що США заробляє на росіянах в негативному контексті. Ймовірно президент Росії згадав про новий шутер Call of Duty: Modern Warfare 3. Як стверджує спеціальна комісія РФ гру зняли з продажів через "сцени із закликом до насильства проти російських громадян".

В останні місяці Володимир Путін регулярно говорить про комп'ютерні ігри та технологічну індустрію. Кілька днів тому на розгляд парламенту подали проєкт створення російського аналога гри The Sims, яка б пропагувала "традиційні російські цінності".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Японії представили докази існування двійників Путіна.

Також "Коментарі" писали, чи справді президент Росії Володимир Путін психопат. Психологічний стан прокоментували фахівці кількох різних галузей, зокрема поведінки людини, психіатрії та нейробіології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини