Головна Новини Світ США Республіканці образились на Зеленського: зустріч з Трампом ще не призначена
commentss НОВИНИ Всі новини

Республіканці образились на Зеленського: зустріч з Трампом ще не призначена

За інформацією американських ЗМІ, нібито зустріч Зеленського і Трампа досі не призначена

сьогодні, 13:18
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський планував зустрітися з Дональдом Трампом під час свого візиту до Сполучених Штатів, щоб обговорити план перемоги України та почути думку Трампа щодо завершення війни. Однак, як повідомляє агентство Reuters, зустріч поки що не запланована.

Республіканці образились на Зеленського: зустріч з Трампом ще не призначена

Дональд Трамп

"Незважаючи на те, що минулого тижня Трамп заявив, що "ймовірно" зустрінеться із Зеленським, поки він буде в країні, за словами людей, близьких до колишнього президента, зустріч не призначена", — йдеться в матеріалі.

Видання відзначає, що під час свого візиту до США Зеленський відвідав збройний завод у Пенсільванії разом із губернатором штату Джошем Шапіро, який є союзником віце-президента Камали Гарріс. Це, за інформацією Reuters, викликало невдоволення серед прихильників Трампа.

Трамп також заявив, що Зеленський, ймовірно, підтримує демократів на майбутніх виборах у США, особливо Камалу Гарріс. У той же час, як зазначає Reuters, ця заява суперечить думці деяких союзників Трампа, які вважають, що Україна бажала б повернення Трампа, оскільки, на їхню думку, тільки він здатен домовитися з президентом Росії Володимиром Путіним.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Зеленський хоче дізнатися про бачення завершення війни від кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа. При цьому президент також раніше висловлював сумніви із приводу того, що Трамп може мати реальний план завершення війни в Україні. При цьому він розкритикував план Ді Венса, який передбачає фактичну здачу українських територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини