Головна Новини Світ США Республіканці придумали нову причину, щоб не допомагати Україні: у Politico дізналися до чого тут Трамп
commentss НОВИНИ Всі новини

Республіканці придумали нову причину, щоб не допомагати Україні: у Politico дізналися до чого тут Трамп

Трампісти бояться, що у найгіршому випадку Трамп може втратити президентську посаду

12 лютого 2024, 20:30 comments1037
Поділіться публікацією:

У США республіканці бояться, що прийняття законопроекту про військову допомогу Україні зв'яже руки Трампу, якщо його оберуть президентом на виборах у листопаді. А в гіршому випадку у Республіканській партії бояться, що це може призвести до його імпічменту. Про це пише Politico.

Республіканці придумали нову причину, щоб не допомагати Україні: у Politico дізналися до чого тут Трамп

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Журналісти з'ясували, що сенатор-республіканець від штату Огайо Джеймс Венс відправив записку до офісу Республіканської партії в Сенаті, де написав, що закон про іноземну допомогу може зв’язати руки Трампу під час його ймовірно президентства, коли він захоче потім зупинити фінансування для України.

Також у цій записці сенатор Венс від республіканців припускає, що Трамп навіть може спровокувати свій імпічмент, якщо раптом спробує зупинити поставки зброї Україні, що вже на той час будуть передбачені законом (коли закон підтримають).

Також журналісти Politico пишуть, що сенатор Венс є одним із найбільш послідовних противників надання військової допомоги для Україні. Він робить усе, щоб зірвати будь-які поставки зброї США до Києва.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп критикує свою конкурентку через її чоловіка, який служить в армії США. Дональд Трамп на передвиборчому заході у Південній Кароліні вирішив присоромити свою головну конкурентку Ніккі Гейлі тим, що її чоловік військовий не знаходиться в США. Ніккі Гейлі різко відреагувала на такі слова Трампа, крім того, президент США Джо Байден також прокоментував заяви лідера республіканців. 

Трамп вирішив висміяти Ніккі Гейлі за те, що її чоловік не підтримує республіканку у виборчих перегонах. Чоловік Ніккі Гейлі майор Майкл Гейлі перебуває в Африці разом із Національною гвардією на підтримку Африканського командування США.  Згодом Ніккі Гейлі відповіла на спробу Трампа образити її.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини