Головна Новини Світ США "Республіканці за Україну" – у США набирає обертів нова інформаційна кампанія
commentss НОВИНИ Всі новини

"Республіканці за Україну" – у США набирає обертів нова інформаційна кампанія

У США розгортається інформаційна кампанія "Республіканці за Україну"

16 серпня 2023, 09:05
Поділіться публікацією:

У США стартувала інформаційна кампанія, метою якої є намір переконати прихильників Республіканської партії посилювати підтримку України у відсічі повномасштабної військової агресії з боку РФ. Ініціатива вже отримала назву "Республіканці за Україну". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють самі автори цієї кампанії в організації Defending Democracy Togethe.

"Республіканці за Україну" – у США набирає обертів нова інформаційна кампанія

У США стартувала кампанія "Республіканці за Україну". Фото: Getty Images

Бюджет кампанії складає 2 мільйони доларів, а стартувала вона у вівторок і триватиме, попередньо, до кінця року.

У цей період показуватимуть рекламу від першої особи на кабельному та мережевому телебаченні, а також у цифровому форматі на YouTube, в якій виборці Республіканської партії прямо на камеру закликатимуть підтримати Україну.

Рекламні оголошення будуть розміщені на 10 щитах у Мілуокі під час перших президентських дебатів республіканців 23 серпня. Також вони транслюватимуться під час дебатів на національному каналі Fox News.

У релізі йдеться, що мета кампанії — нагадати американцям про важливість підтримки України та не відмовлятися від боротьби за свободу.

"Схоже, що надто багато лідерів партії вважають, що за протидію української демократії та ролі Америки у боротьбі за свободу не буде жодного покарання. Ми тут, щоб нагадати їм, що по всій країні є багато республіканців, які підтримують Україну", — зазначив національний представник республіканців в Україні Ганнер Рамер.

Нагадаємо, що 5 листопада 2024 року відбудуться 60-ті вибори президента США. Наразі свої кандидатури подали понад 15 політиків — серед них навіть племінник Кеннеді Роберт. Однак основними кандидатами все ще залишаються Джо Байден та Дональд Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Києву важливо отримати гарантії безпеки від США – чи можуть виникнути проблеми з Трампом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини