Головна Новини Світ США Республіканцям неможна блокувати допомогу Україні. Посол пояснив чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Республіканцям неможна блокувати допомогу Україні. Посол пояснив чому

Для Республіканської партії стало б самовбивством блокувати допомогу Україні під «соусом» вирішення міграційних питань, про це в ефірі Радіо NV сказав Надзвичайний та Повноважний Посол Андрій Веселовський

14 лютого 2024, 16:55
Поділіться публікацією:

Андрій Веселовський вважає, що для республіканців загалом і для Дональда Трампа зокрема було б самовбивчо домогтися серйозних втрат в Україні під камуфляжем кордону і таким чином поставити себе у становище, коли вони спричинили до поразки в Україні.

Республіканцям неможна блокувати допомогу Україні. Посол пояснив чому

Андрій Веселовський

"Тоді вся виборча кампанія демократів пройде під гаслом "Ви вбили Україну", а обурення Європи буде колосальним",
— сказав Веселовський.

За його словами, все це насправді загрожує підірвати позиції США у Європі та всьому світі. Окрім того, додає посол, серед республіканців є політики, які попереджають, що поразка України у війні з Росією спричинить до того, що Китай може спробувати захопити Тайвань.

При цьому Веселовський не вважає, що станеться трагедія, якщо республіканці прийдуть до влади. За його словами, Сполучені Штати десятиліттями, у тому числі і під час президентства Джо Байдена, виробляли свої правила і бачення ролі США у світі. Саме тому, вважає посол, російський диктатор Володимир Путін опиниться перед "розбитими ночвами", навіть якщо на виборах перемогу здобуде представник Республіканської партії.

Нагадаємо, у США продовжуються баталії із приводу голосування за законопроєкт у якому поміж іншого закладена допомога Україні. Відомо, що Дональд Трамп закликав республіканців не бути дурнями і не голосувати за цей законопроєкт.

Портал "Коментарі" повідомляв, що конгресвумен від Республіканської партії Вікторія Спартц повідомила, що не голосуватиме за законопроєкт про виділення 60 млрд дол., в якому передбачена допомога Україні. При цьому політик розкритикувала законопроєкт та назвала його "фондом для розкрадання грошей".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

14 лютого 2024, 17:14

Мне так нравится когда всякие выродки указывают как кто то должен тратить свои деньги. При чем выродки имеют ввиду себя.


Новини