Головна Новини Світ США Рейтинг Джо Байдена пробив нове дно: Трамп знову стає популярним
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг Джо Байдена пробив нове дно: Трамп знову стає популярним

Роботу свого президента схвалюють лише 43% американців

23 вересня 2021, 22:49
Поділіться публікацією:

Громадяни США вже  не так схвалюють діяльність нещодавно вибраного очільника країни Джо Байдена. Його рейтинг роботи дотягнув до мінімуму, за більш як вісім місяців, як він управляє Америкою. Про це говорять дані соцопитування, які оприлюднила компанія Gallup. 

 Рейтинг Джо Байдена пробив нове дно: Трамп знову стає популярним

Популярність Байдена в США встановила новий мінімум (фото REUTERS)

 Як показали, отримані під час цього соціологічного дослідження результати, діяльність останнього американського президента схвалюють 43% громадян. Це на 6% менше, ніж було в серпні. Зовсім критично ставляться до його діяльності 53% опитаних.

За вісім місяців від вступу на президентську посаду  Байден  втратив 14 % підтримки. Співгромадяни мають чимало проблемних запитань до його внутрішнього курсу. Його не схвалюють 69%  мешканців, які взяли участь в цьому соціологічному дослідженні. Позитивно ставляться до цього напрямку діяльності очільника Америки 30%.

В соцопитуваннях, яке відбулось з 1 по 17 число цього місяця, були залучені 1005 жителів всіх штатів країни. Похибка – всього 4%. Важливо, що тепер збільшується  популярність колишнього американського очільника  Дональда Трампа. Схвалюють його роботу 48% американців, а до теперішнього американського достойника зі схваленням  відноситься тільки 46%.

Так званий рейтинг антисимпатій очолив  теперішній американський достойник. Різко критично до нього ставляться 49%. Тоді, як у його попередника Трампа цей показник становить 47%.

Популярність в Америці — річ мінлива. 51 % громадян країни вважає, що Трамп був ліпшим президентом, ніж Байден.  Останнього в цьому питанні підтримує 49% мешканців.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що світ стурбований заявою Байдена про завершення епохи "нескінченної війни".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини