Головна Новини Світ США РФ ініціює фальшивий мир: Блінкен про майбутній наступ росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ ініціює фальшивий мир: Блінкен про майбутній наступ росіян

Важливою є ціль досягнення справедливого, а не фальшивого миру, до якого може вдатися країна-агресор -Блінкен

6 грудня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

Влада Росії може стати  ініціатором  фальшивого  миру з Україною,  коли буде переконана, що  їх  теперішні плани провалюються. Завдяки цьому  держава-агресорка  зможе підготуватись до  майбутнього наступу.

РФ ініціює фальшивий мир: Блінкен  про  майбутній  наступ росіян

Держсекретар США Ентоні Блінкен (фото з відкритих джерел )

Про це  інформує, посилаючись на заяву, яку зробив держсекретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен,  WSJ CEO Council Summit.

Як переконаний американський високопосадовець, військове вторгнення  РФ на територію України швидше всього скінчиться перемовинами,  проте тут важливою  є ціль  досягнення "справедливого, а не фальшивого миру, до якого  може вдатися країна-агресор".

 Держсекретар США припускає, що  за таким  сценарієм можуть бути події, якщо задуми  РФ примусити  народ України опустити руки  не здійсняться.

"Можна собі уявити, що росіяни спробують знайти вихід, який був би фальшивим виходом, під яким я маю на увазі: о, давайте припинимо вогонь, давайте просто заморозимо все на місці, отримаємо заморожений конфлікт, ніколи не вестимемо переговори про територію, яку вони захопили і продовжують утримувати; відпочинемо, переоснастимося, перегрупуємося, знову нападемо", — сказав свою думку з цього приводу Ентоні Блінкен .

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що  Буде як з Антонівським: Арестович розповів, що очікує на Кримський міст.За словами радника ОПУ Олексія Арестовича, на Кримський міст очікує доля Антонівського моста в Херсоні.  Саме так представник офісу Президента коментує  вчорашні відвідини Володимиром Путіним Кримського моста в ефірі Фейгін LIVE."Постачання військ йде переважно залізничним способом, все автомобільне постачання — це поки крапля в морі, треба постачати весь Крим: населення там майже 3 мільйони. Загалом така історія, сильно тхне херсонською, а буде тхнути ще більше з часом. Можна виходити з того, що пошкодження були такими, що все-таки це довше забере у них відновлення". -  переконаний радник ОПУ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини