Головна Новини Світ США «Рухався прямо над нами»: в США пілот побачив НЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

«Рухався прямо над нами»: в США пілот побачив НЛО

Пілот зазначив, що об'єкт був схожий на крилату ракету

24 лютого 2021, 19:10 comments1195
Поділіться публікацією:

Екіпаж пасажирського літака авіакомпанії American Airlines повідомив про зустріч з непізнаним літаючим об'єктом. Це сталося 21 лютого, коли авіалайнер здійснював переліт з Цинциннаті в Фінікс.

«Рухався прямо над нами»: в США пілот побачив НЛО

Зустріч з НЛО / Фото: GLOBAL LOOK PRESS

Відомо, що пасажир літака, пролітаючи недалеко від міста Де-Мойн (штат Айова), повідомив авіадиспетчерів про непізнаний в небі об'єкті. В той момент повітряне судно було на висоті понад 11 тисяч метрів і рухалося зі швидкістю 740 кілометрів на годину.

"Це було схоже на довгий циліндричний об'єкт, який майже був схожий на щось на зразок крилатої ракети — дуже швидко рухався прямо над нами", — зазначив пілот.

В авіакомпанії American Airlines, яка виконувала переліт, зберегли аудіозапис розмови пілота з диспетчерами й підтвердили її автентичність.

Згідно з даними, в той момент поблизу пасажирського літака не повинно було бути ні цивільних, ні військових об'єктів. Хоча в мережі кажучи про те, що за НЛО екіпаж міг прийняти нову модель керованої ракети, які запускають з полігону армії США.

Варто відзначити, що в цьому ж районі кілька років тому пілоти відразу двох літаків повідомляли про те, що бачили в небі дивниц літаючий об'єкт.

  

Нагадаємо, нещодавно американське видання, посилаючись на лист розвідувального управління Міноборони США, повідомило, що Пентагон зберігає уламки НЛО і проводить над ними дослідження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жителі Оаху — одного з Гавайських островів стали свідками НЛО і встигли зняти його на відео. На кадрах можна розгледіти, як в небі з великою швидкістю рухається непізнаний літаючий об'єкт, який випромінює синій колір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини