Головна Новини Світ США Ще одна соратниця Байдена визнала, що він програв дебати Трампу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна соратниця Байдена визнала, що він програв дебати Трампу

Віцепрезидентка США закликала виборців підтримати Байдена

29 червня 2024, 19:14
Поділіться публікацією:

Віцепрезидентка США Камала Гарріс фактично визнала, що Джо Байден провалив дебати з Дональдом Трампом, але все одно закликала американців голосувати за чинного президента.  

Ще одна соратниця Байдена визнала, що він програв дебати Трампу

Гарріс підтримала Байдена. Фото з відкритих джерел

"Результати цієї гонки не вирішить одна червнева ніч. Вони будуть вирішені вами і нами. Хто очолить Білий дім наступного року, буде визначено тим, що ми разом зробимо в ці наступні 130 днів. І, зрештою, на цих виборах перед кожним постає питання: в якій країні ми хочемо жити — у країні свободи, справедливості та верховенства права чи у країні хаосу, страху та ненависті", — заявила Камала Гарріс.

Як відомо, словесні спотикання та незрозумілі відповіді Байдена під час дебатів посилили занепокоєння у США, чи здатний він бути президентом ще один чотирирічний термін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

29 червня 2024, 20:39

По данным ИКД дальнее будущее на Земле будет еще сложнее. Странам нужно объединяться, а не воевать, чтобы выстоять перед войной 2099 года, которая будет развязана извне. К сожалению, в самой сильной стране могут приходить к власти такие как Трамп, который не способен решать, вникать, предлагать правильные действия для установления мира, развития, улучшения жизни. Байден значительно умнее. По данным ИКД у Байдена отличное сейчас здоровье и все это заметят наглядно.

Ігор

29 червня 2024, 18:39

Тобто демократам в цій, так званій країні свободи справедливості та верховенства права байдуже, що їхні дії перетворили Україну на країну хаосу страху та ненависті навіть один до одного? По факту на узурпований концтабір. Занадто багато лицемірства і подвійних стандартів. Абсолютна гегемонія розбещує, як і абсолютна влада. Світовий устрій потрібно змінювати.


Новини