Головна Новини Світ США Що думають прихильники республіканців у США про війну в Україні: чому тепер все залежить від Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Що думають прихильники республіканців у США про війну в Україні: чому тепер все залежить від Трампа

Як показало опитування, прихильники республіканців більше вірять Трампу про війну в Україні, ніж її свідкам

15 квітня 2024, 10:00 comments2405
Поділіться публікацією:

Прихильники Республіканської партії в контексті російсько-української війни схильні більше довіряти 45-му президенту США Дональду Трампу, ніж новинам від журналістів, які перебувають безпосередньо на місці. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать результати опитування CBS News/YouGov.

Що думають прихильники республіканців у США про війну в Україні: чому тепер все залежить від Трампа

Дональд Туск. Фото: з відкритих джерел

Респондентів спитали, кого вони вважають більш достовірним та верифікованим джерелом інформації про війну в Україні.

Виявилося, що лідером думок для них є Дональд Трамп – йому довіряє переважна більшість опитаних, а саме – 79%.

Далі йде Пентагон, про довіру до якого в контексті російсько-української війни заявили 60% прихильників Республіканської партії.

Трохи менше довіряють консервативним західним медіа (56%) і набагато менше – кореспондентам, які висвітлюють війну (33%).

Найменше довіри, згідно з опитуванням, отримує Державний департамент США, йому довіряють лише 27% членів Республіканської партії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що цього тижня Конгрес США вийшов з канікул, він так і не взявся за розгляд законопроекту про допомогу Україні. Росія ж, користуючись моментом, потужно тисне на фронті та атакує наші мирні міста та критичну інфраструктуру бомбами, ракетами та дронами. В Офісі президента України вже відкрито критикують Штати за таку "підтримку", а військово-аналітичний портал Defense Express констатує, що США втрачають довіру Європи та Азії. У допомозі Україні активізувалися європейці, але, по-перше, не всі, по-друге, їх зусиль явно недостатньо для наших потреб. Як геополітична ситуація може розвиватись далі? Чого нам чекати від США та Європи? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини