Головна Новини Світ США Що відповіли демократи на вимоги Джонсона для схвалення нової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відповіли демократи на вимоги Джонсона для схвалення нової допомоги Україні

Демократи США відкинули вимоги Джонсона для схвалення нової допомоги Україні

12 січня 2024, 16:50 comments1794
Поділіться публікацією:

Демократи США виступили категорично проти того, щоб ухвалювати умови спікера Палати представників Майка Джонсона для схвалення нового фінансування допомоги Україні. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Hill.

Що відповіли демократи на вимоги Джонсона для схвалення нової допомоги Україні

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Спікер Палати представників США Майк Джонсон кілька днів тому заявив, що республіканці не підтримуватимуть жодної допомоги Україні, якщо вона не супроводжуватиметься новими нормами з охорони кордонів. Зокрема такі норми передбачають будівництво нової стіни на кордоні з Мексикою, як цього хотів екс-президент Дональд Трамп.

"Наближається прикордонна битва", — говорив Джонсон.

Демократи Палати представників США, які підтримують виділення нових коштів на охорону кордонів, але виступають проти таких жорстких обмежень швидко відповіли на шантаж з боку Джонсона.

Як пише видання, члени Демократичної партії зазначили, що не підтримають будь-який пакет, до якого входитимуть подібні міграційні обмеження, якщо Джонсон винесе його на голосування.

"Це було б безглуздо. На жаль, якби вони (Ред. – республіканці) так вчинили, це було б на шкоду Україні", — заявив член Палати представників від демократичної партії Марк Покан.

При цьому, за інформацією The Hill, представники Демократичної партії попередили, що вони ніколи не підтримають пакет заходів щодо України, що включає нову стіну на кордоні з Мексикою.

"Для мене і, гадаю, для більшості з нас це не має сенсу", — сказав член Палати представників Хуан Варгас.

Ще один член Палати Рауль Гріхальва зазначив, що стіна на кордоні була для республіканців політичним символізмом і її будівництво — марна трата грошей.

Читайте також на порталі "Коментарі" – куди розгортається дипломатичний фронт: які виклики потрібно подолати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 січня 2024, 16:55

Якби демократи хотіли вони б знайшли компромісне рішення. А так вони просто стомились від війни, зрозуміли в яку халепу потрапили, і їм просто потрібна зачіпка щоб і Україну кинути і по юдейськи перекласти провину на інших, як це робить самопроголошений корумпований Фюрер.


Новини