Головна Новини Світ США Шість місць та двоспальне ліжко: у США запустили авіарейси для занять сексом у повітрі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість місць та двоспальне ліжко: у США запустили авіарейси для занять сексом у повітрі (ФОТО)

У компанії гарантують своїм пасажирам повну конфіденційність

15 листопада 2021, 14:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах запустили пікантні авіарейси. Про це пише видання УНІАН.

Шість місць та двоспальне ліжко: у США запустили авіарейси для занять сексом у повітрі (ФОТО)

У США запустили авіарейси для сексу. Фото: lovecloudvegas

У США одна з місцевих авіакомпаній почала здійснювати приватні рейси для пасажирів, які бажають урізноманітнити своє інтимне життя. Бажаючим пропонують отримати задоволення від сексу в повітрі під час того, як літальний апарат пролітатиме над мальовничими місцями.

Для майбутніх пасажирів у літаку створили всі умови. У салоні встановлено двоспальне ліжко та крісла. Усього брати участь у секс-політі зможуть до шести осіб.

Під час "подорожі" літак проведе в повітрі близько години, а потім приземлиться на тому ж аеродромі, звідки й здійснювався зліт. У компанії гарантують своїм пасажирам повну конфіденційність. Зазначається, що пілот не зможе бачити, що відбувається в салоні і вестиме літак у навушниках з шумом придушення.

Шість місць та двоспальне ліжко: у США запустили авіарейси для занять сексом у повітрі (ФОТО) - фото 2

Фото lovecloudvegas

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в одному з американських штатів у прямому ефірі місцевого телеканалу показали ролик порнографічного змісту. У цей момент на телеканалі показували прогноз погоди та метеоролог розповідала про хорошу погоду після холодних вихідних. За цим фактом правоохоронці розпочали розслідування. Інцидент викликав численні дзвінки зі скаргами місцевих жителів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що знаменитий мільярдер Ілон Маск потролив сенатора, який зажадав більше податків від багатих. Після цього засновник Tesla запитав, чи потрібно знову продавати акції компанії. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини