Головна Новини Світ США Штати утримаються, але інші країни НАТО можуть запровадити війська до України: у США зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Штати утримаються, але інші країни НАТО можуть запровадити війська до України: у США зробили заяву

При цьому США не вводитимуть свої війська

21 березня 2022, 09:08 comments1325
Поділіться публікацією:

Окремі країни НАТО можуть ухвалити рішення про надання військового контингенту в Україну. При цьому США не планують спрямовувати свої війська в Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила Постійний представник Штатів при ООН Лінда Томас-Грінфілд в інтерв'ю каналу "CNN".

Штати утримаються, але інші країни НАТО можуть запровадити війська до України: у США зробили заяву

Постійний представник Штатів при ООН Лінда Томас-Грінфілд. Фото: з відкритих джерел

Постпред США при ООН зазначила, що Вашингтон не має наміру наразі спрямовувати свої війська в Україну. Таку позицію від імені американського народу вже неодноразово озвучував президент Джо Байден. Водночас, інші країни Альянсу можуть мати свою позицію та ввести свої війська в Україну.  

При цьому Томас-Грінфілд зробила уточнення, що якщо таке рішення буде ухвалено окремими країнами Північноатлантичного альянсу, то це буде рішення виключно певних держав. На таке рішення країни мають повне право.   

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данілов попередив військових Білорусі та білоруський народ у тому, що їх хочуть обманом втягнути у війну російського диктатора Путіна проти України. При цьому секретар РНБО попередив, якщо хоча б один білоруський солдат перетне український кордон і вторгнеться в Україну, то ВСУ зобов'язані будуть відкрити вогонь на поразку. У такому разі буде дуже багато смертей і це стане справжньою трагедією для білоруського народу, людські ресурси якого потрібні особисто Володимиру Путіну.    

Також видання "Коментарі" повідомляло, що буде зі світом, якщо не зупинити Росію: експерти в ексклюзивному інтерв'ю для нашого порталу озвучили тривожний прогноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини