Головна Новини Світ США Син кандидата в президенти США звільняв Харківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Син кандидата в президенти США звільняв Харківщину

Двоюрідний онук Джона Кеннеді як кулеметник допомагав звільняти Харківщину минулої осені

20 квітня 2023, 23:35 comments2605
Поділіться публікацією:

Роберт Френсіс Кеннеді-молодший відомий як племінник колишнього президента США Джона Кеннеді, наступного року планує позмагатися за крісло глави держави від Демократичної партії. Разом з тим його син Коннор воював в Україні, пишуть "Коментарі".

Син кандидата в президенти США звільняв Харківщину

Конор Кеннеді – двоюрідний онук 35-го президента США воював проти армії РФ в Україні

Роберт Кеннеді днями анонсував, що йде в президенти США. Під час своєї промови він згадав про війну в Україні та свого сина, який звільняв Харківщину від російських окупантів у вересні 2022 року.

"Військові США не просто так в Україні", — багатозначно заявив кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки.

Власне, Роберт Кеннеді переконаний, що підтримка Америкою України не є даремною справою. За його словами, певні військові США, зокрема його син, воювали на стороні ЗСУ, адже на те були правильні причини.

"Мій син Коннор – і я ним дуже пишаюся – вступив в Іноземний легіон і воював в Україні під час харківського контрнаступу як кулеметник у групі спецпризначення", – констатував Кеннеді.

Окрім того, під час виголошування своєї промови потенційний глава США наголосив на тому, що зовсім не в національних інтересах Америки підштовхувати Росію до Китаю. Водночас Вашингтон не має діяти так, аби сталася ядерна війна та цей конфлікт було заморожено на довгі роки.

Зі слів Кеннеді зрозуміло, що він готовий відстоювати суб'єктність України та провадити таку політику, яка б не просто "виснажувала" ворожу армію, а справді наближала Збройні Сили до перемоги.

До слова, Коннор Кеннеді уже не воює у складі Іноземного легіону та після того, як взяв участь в контрнаступі на Харківщину, він пішов у відпуску.

Як писали "Коментарі", наступальних планів у українського командування є кілька, і вони залежать передусім як від інформації про стан російських окупаційних військ, так і від здібностей, можливостей наших Сил оборони.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що експерт озвучив чотири індикатори готовності ЗСУ до контрнаступу.

Читайте також на сайті "Коментарі" – Буданов розповів про графік підготовки до контрнаступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини