Головна Новини Світ США Скандал з Х вийшов на новий рівень: Маск погрожує відповіддю
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з Х вийшов на новий рівень: Маск погрожує відповіддю

Ілон Маск заявив, що подасть "термоядерний позов" проти некомерційної наглядової організації Media Matters

19 листопада 2023, 20:25 comments1840
Поділіться публікацією:

Ілон Маск, що є власником  Tesla і Space X,  повідомив, що   подаватиме  "термоядерний позов"  стосовно некомерційної наглядової організації Media Matters,  бо представники  компаній, як Disney, Apple та IBM, прийняли рішення  призупинити  рекламу на Х  під час антисемітської бурі  стосовно платформи соціальних медіа.

Скандал з Х вийшов на новий рівень: Маск погрожує відповіддю

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

Як  інформує POLITICO,  вказана американська група,  що характеризує себе, як про  "прогресивний дослідницький та інформаційний центр", що відстежує "засоби масової інформації на предмет консервативної дезінформації", оприлюднила   дослідження,  де стверджується, що X  виставляв рекламу, що з'являлась  поряд з пронацистськими постами.

 "Суд відкриється в понеділок... корпорація X подасть термоядерний позов проти Media Matters і всіх, хто брав участь в цій шахрайській атаці на нашу компанію", —  зазначив Ілон  Маск.

 Він  ще оприлюднив  повідомлення  із заголовком "Підтримайте X, щоб захистити свободу слова", де стверджує, що Media Matters "повністю спотворює реальний досвід користувачів X". Ще  там зазначив про те, "щоб слово було по-справжньому вільним, ми також повинні мати свободу бачити і чути те, що деякі люди можуть вважати небажаним", і додав, що "ми не дозволимо активістам, керованим політичними цілями, або навіть нашим прибуткам, стримувати наші зусилля".

Відомий американець, що в  2022 році  купив Twitter і назвав його   X, зазнав критичних зауважень  за толерантність та  те, що заохочує  антисемітизм на своїй  платформі соціальних мереж.  Кричущий  епізод  мав місце в листопаді  цього року, коли Ілон Маск   підтримав антисемітське  повідомлення на X як "справжню правду" про те, що роблять євреї.

 Там зазначалось, що "єврейські громади (SIC) пропагують саме таку діалектичну ненависть до білих, яку вони стверджують, що хочуть, щоб люди перестали використовувати проти них". В повідомленні   ще згадують про  "орди меншин", що заполоняють західні країни, — тези  популярної  теорії антисемітської змови.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ілон Маск розповів, за що банять у Х

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 листопада 2023, 21:50

Терористичні ізраїльські прагнуть придушити свободу думок, які заважать їм безвідповідально скоювати злочини проти людяності. Для цього вже використовують рейдерські прийоми проти бізнесу. Повинні бути дзеркальні відповіді. Наприклад, бойкот арабами азійцями африканцями, створення перешкод. Не можна нацистским нахабам і терористам дозволяти "однополярно" панувати в світі. Досить, всі в світі мають право на рівність.


Новини