Головна Новини Світ США Скільки Байден заробив за рік: опубліковано декларацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки Байден заробив за рік: опубліковано декларацію

У 2020 році сім'я Байден заплатила 157, 4 тис. дол., федерального прибуткового податку

18 травня 2021, 08:28
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден разом зі своєю дружиною Джилл заробили минулого року трохи понад 600 тис. дол. Дана інформація міститься в податковій декларації від Білого дому, пише OBOZREVATEl з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Скільки Байден заробив за рік: опубліковано декларацію

Джо Байден - фото з відкритих джерел

Також відомо, що у 2020 році родина Байден заплатила 157, 4 тис. дол., Федерального прибуткового податку з ефективною ставкою 25,9%.

"Президент і перша леді спільно подали декларацію з прибуткового податку і повідомили про федеральний скоректований валовий дохід у розмірі 607, 3 тис. дол", — сказано в повідомленні.

Відзначається, що державний глава США і його дружина також оплатили похідний податок в штаті Делавер в розмірі 28,7 тис. дол., і 443 дол., у штаті Вірджинія.

Крім того, у 2020 році трохи більше ніж 30 тис. дол., надійшло від подружжя на благодійність. Найбільшою сумою жертвування стали 10 тис. дол., Фонду імені сина Джо Байдена — Бо, життя якого обірвалося у 2015 році внаслідок онкологічного захворювання.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Світ із нетерпінням чекає наближення ділових переговорів між американським і російським президентами. Зацікавлена в такому діалозі і Україна, яка сподівається на повну підтримку США. На думку керівника МЗС України Дмитра Кулеби, зустріч Байдена і Путіна повинна відбутися винятково на користь нашої країни. Кулеба переконаний, що американська сторона буде відстоювати українські інтереси у розмові із Володимиром Путіним. Це, на думку дипломата, підтверджується і нинішньою позицією Штатів — без України про Україну вирішувати нічого не будуть.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини