Головна Новини Світ США Смерть в прямому ефірі: в США прямо в супермаркеті школярка вбила 15-річну дівчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть в прямому ефірі: в США прямо в супермаркеті школярка вбила 15-річну дівчинку

Заради лайків в соціальній мережі школярки зняли вбивство малолітньої дівчинки

28 січня 2021, 16:51 comments1343
Поділіться публікацією:

У торговому центрі Walmart у штаті Луїзіана сталося вбивство 15-річної дівчинки. Її вдарила ножем у серце 13-річна школярка. У цей час троє  її подруг вели прямий ефір в Instagram і Facebook. Про це інформує видання The Daily Dot.

Смерть в прямому ефірі: в США прямо в супермаркеті школярка вбила 15-річну дівчинку

У супермаркеті Walmart вбили школярку - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, в магазині Walmart між двома школярками сталася сварка, яка переросла в бійку. Подруги нападаючої вели прямий ефір в декількох соціальних мережах, знімаючи розбирання дівчаток. Потім 13-річна учасниця конфлікту завдала своїй опонентці удар ножем в область грудної клітини.

Після того, що сталося дівчина похвалилася на камеру тим, як точно вона вдарила суперницю в серце. Варто відзначити, що жалості та жалю за свій вчинок у 13-річної школярки зовсім не було. А дівчина, яка отримала від неї ножове поранення, померла від отриманих травм.

Четверо підозрюваних — віком 12, 13 і 14 років — були арештовані поліцією відразу після того, що сталося. Правоохоронці зазначають, що у них є всі відеозаписи, зроблені під час конфлікту між школярками. Запис, на якій 13-річна дівчина завдає удар ножем своїй опонентці, також є.

У поліції повідомили, що дівчата нібито вкрали ножі з магазину Walmart, в якому вони перебували, і один з них пізніше був використаний при нападі. На цей момент проводиться розслідування. Всі подробиці смертельного інциденту встановлюються поліцією. Відомо, що 13-річній школярці було пред'явлено звинувачення у вбивстві.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що п'яну модель Playboy затримали за спробу вбити подругу, а також про те, що в Черкаській області двоє чоловіків і 10-річна дитина загинули, провалившись під лід.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аноним

28 січня 2021, 17:53

Похоже на то, как "активист" Стерненко зарезал в Одессе И. Кузнецова.


Новини