Головна Новини Світ США «Сонний Джо» в дії: президент Байден заснув, зустрічаючись із прем’єром Ізраїлю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Сонний Джо» в дії: президент Байден заснув, зустрічаючись із прем’єром Ізраїлю (ВІДЕО)

На відео здається, ніби американський лідер задрімав, слухаючи ізраїльського політика Нафталі Беннета

29 серпня 2021, 11:08 comments1330
Поділіться публікацією:

Новий день — новий політичний мем. Цього разу приводів для обговорення та нових жартів підкинули із далекої Атлантики: в інтернеті всі бурхливо обговорюють факт того, що американський президент Джозеф Байден начебто задрімав під час офіційної зустрічі з ізраїльським прем’єр-міністром Нафталі Беннетом. Відео інциденту поділився Telegram-канал "Украина в шоке".

«Сонний Джо» в дії: президент Байден заснув, зустрічаючись із прем’єром Ізраїлю (ВІДЕО)

Президент Байден має прізвисько "Сонний Джо". Фото з відкритих джерел

Лідер Штатів проводив переговори із Беннетом з різних питань. В один із моментів, коли роль головного оратора бесіди перейшла до представника Ізраїлю, Байден влаштувався у кріслі зручніше, склавши руки на животі. Завдяки тому, як американський президент примружився, складається враження, ніби він дійсно заснув.

Додаткового відчуття сну Байдена додає той факт, що сам Нафталі Беннет в якийсь момент перестав говорити, звертаючись безпосередньо до лідера США, і почав говорити на камеру.

Однак в мережі вже з'явилися відео з іншої камери, встановленої журналістами в Білому домі, де чітко видно, що Байден не спить, а просто сидить, сильно примруживши очі й повільно кліпаючи. Цілком імовірно, що особливої активності політик не демонстрував через занадто нервові останні дні, пов'язані з подіями в Афганістані.

"Ви утомили діда!", "Втомився, що сказати", "Гарна роботка, заколихали діда", "На відео навіть видно, як він перебирає пальцями!" — зазначають користувачі в мережі, сміючись або виправдовуючи Байдена.

Є й ті, у кого цей інцидент викликав більше негативних емоцій.

"Куди цього пенсіонеру було в президенти?", "Вибрали доходягу стару!", "Важка все-таки голова у старого", — пишуть телеграм-юзери.

До речі, у Джозефа Байдена навіть є прізвисько від політичного конкурента Дональда Трампа. Той називав Байдена "сонним Джо" за манеру останнього "випадати" із розмов.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в США дуже креативно підійшли до питання про призов робити щеплення проти COVID-19. У Білому домі вирішили звернути увагу на вакцинацію серед молоді, для чого використовували відомих лідерів думок. Безперечно, одним із найбільш пам'ятних "коллабів" став знімок президента Штатів Джозефа Байдена з американським Instagram-блогером @dudewithsign. Що саме зробили президент і блогер, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, з якими проблемами працівникам Білого дому довелося зіткнутися через вівчарку Джозефа Байдена Майден. Подробиці — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини