Головна Новини Світ США Співробітників Космічних сил США офіційно стануть називати як персонажів коміксу
commentss НОВИНИ Всі новини

Співробітників Космічних сил США офіційно стануть називати як персонажів коміксу

Нова назва викликало іронічну реакцію користувачів соцмереж

19 грудня 2020, 15:45
Поділіться публікацією:

Персонал Космічних сил США отримав офіційну назву, які вже викликала масу пересудів. Про нову назву повідомив віце-президент США Майк Пенс. Чиновник виступив з заявою, в якій визначив, що відтепер Космічні сили будуть називатися "вартовими".

Співробітників Космічних сил США офіційно стануть називати як персонажів коміксу

"Ми тільки що повернулися з Овального кабінету, і тому для мене велика честь від імені президента Сполучених Штатів оголосити, що відтепер чоловіки і жінки Космічних сил Сполучених Штатів будуть називатися "стражами", — сказав Пенс на урочистості, присвяченої першій річниці створення підрозділу.

У Twitter Космічних сил також з'явилося повідомлення, що оголошення Пенса було зроблено "після річного процесу, в ході якого були представлені сотні заявок і проведені дослідження за участю фахівців в області космосу і представників широкої громадськості".

"Вартові" — це ім'я з довгою історією в космічних операціях, походить від первісного девізу космічного командування ВПС в 1983 році "Вартові високою кордону", — повідомили в службі.

Користувачі соціальних мереж не забарилися іронічно відреагувати на нову назву, угледівши в ньому аналогію з популярними кінострічками "Вартові Галактики" з всесвіту Марвел.

Нагадаємо, що перша частина "Вартових Галактики" вийшла на екрани у 2014 році і зібрала понад 700 млн доларів. А через три роки творці кінокартини вирішили повторити успіх і випустили сиквел, касові збори якого перевищили 800 млн доларів.
До слова, портал "Коментарі" вже повідомляв, що Японія створює космічні війська. У країні офіційно створили військову структуру, яка буде орієнтована на дії в космічному просторі. Ескадрилья космічних операцій буде входити до складу військово-повітряних сил Японії. Місцем дислокації підрозділу вибрали захід країни. Штат "космічних рейнджерів" поки становить всього 20 осіб, проте уряд має намір доукомплектувати кількість службовців до 100.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

19 грудня 2020, 16:20

Стражи и стражи. Чего смешного?


Новини