Головна Новини Світ США США готують нові антикорупційні санкції: під удар підпадуть деякі відомі українці
commentss НОВИНИ Всі новини

США готують нові антикорупційні санкції: під удар підпадуть деякі відомі українці

Адміністрація президента США Джо Байдена сьогодні, 9 грудня, планує оголосити про нові санкції для боротьби з корупцією

9 грудня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 9 грудня, Білий Дім планує оголосити про нові санкції для боротьби з корупцією. Забігаючи наперед у США, заявляють, що деякі прізвища можуть бути знайомі громадянам України. Як повідомляє видання "Коментарі", про це тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін розповіла на конференції у четвер, пише "УНН".

США готують нові антикорупційні санкції: під удар підпадуть деякі відомі українці

Прапор США. Фото: з відкритих джерел

Крістіна Квін зазначила, що боротьба з корупцією не може вестись лише однією державою. Зусилля для цієї боротьби мають докладати всі країни, які зацікавлені у викоріненні корупції. Крім цього, зазначила глава місії США в Україні, має активну участь у цій боротьбі брати ЗМІ, громадськість.

За словами Крістіни Квін, розуміючи важливість боротьби з корупцією, Білий Дім прийняв рішення включити тему боротьби з корупцією до порядку денного демократичного саміту, який стартує сьогодні і в якому бере участь Україна.

Крістіна Квін анонсувала, що о 17:50 за київським часом сьогодні буде оголошено важливе оголошення про нові санкції США, які можуть торкнутися корумпованих осіб, імена яких відомі багатьом українцям. Про які саме санкції йде мова і проти кого вони можуть бути введені в адміністрації Джо Байдена поки не говорять.

У ЗМІ вже поширюється інформація, що йдеться саме про економічні санкції. Раніше Держсекретар США Ентоні Блінкен поінформував, що до списку санкцій у березні цього року потрапив український бізнесмен Ігор Коломойський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – корупція на митниці так і не зупинена : політолог розповів, чому бюджет недоотримує мільярди гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини