США охопили сильні лісові пожежі: жителів евакуюють (ФОТО)

Місцевих жителів евакуюють із небезпечних зон

Західні штати Сполучених Штатів Америки (США) охоплені лісовими пожежами.

Як стало відомо, через аномально високу температуру повітря рослини загоряються дуже швидко, а вогонь від них поширюється до будинків місцевих жителів. Населення евакуюють із небезпечних зон. На боротьбу зі стихією було кинуто тисячі співробітників рятувальної служби.

Наразі зупинити пожежі не вдається. Випалені території з кинутими будинками й автомобілями залишилися в штаті Вашингтон, а в сусідньому Орегоні евакуйованим надали тимчасове житло.

Згідно з даними Національного міжвідомчого пожежного центру США, приблизно 60 лісових пожеж виникло в західних штатах. Раніше масові пожежі охопили 10 західних штатів.


Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" писало про те, що китайську провінцію Шаньдун, що на півночі країни, "полонило" безліч смерчів. Їх виникнення стало одним із найпотужніших за останнє десятиліття. Повідомляється про те, що як мінімум три торнадо з десяти були сильними. Деякі з них вирували прямо в центрах міст. Фотографіями з місць події діляться очевидці в соціальних мережах. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Мексиканській затоці спалахнула підводна пожежа. Інцидент стався на нафтовому трубопроводі. Підводне загоряння рятувальники намагалися ліквідувати з кораблів. Попередньо встановлено, через що воно спалахнуло. Відомо, що цей підводний трубопровід належить мексиканській державній компанії. Подробиці - в нашій статті.