Головна Новини Світ США США послабили санкції проти Росії: заради чого зробили виняток
commentss НОВИНИ Всі новини

США послабили санкції проти Росії: заради чого зробили виняток

США дозволили торгувати з Росією добривами і ліками

14 липня 2022, 23:54 comments1397
Поділіться публікацією:

США зробили виняток та зняли деякі санкції з РФ. Про це повідомляють у Міністерстві фінансів США. Відтак, США дозволять транзакції з російською стороною, що пов'язані з добривами, продовольством, посівними матеріалами, ліками та медобладнанням. 

США послабили санкції проти Росії: заради чого зробили виняток

США послабили санкції проти Росії (фото з відкритих джерел)

У списку відновлених та дозволених транзакцій є:

  • виробництво, виготовлення, продаж або транспортування сільськогосподарських товарів, сільськогосподарського обладнання, ліків, виробів медичного призначення, запасних частин і комплектуючих до них або оновлення програмного забезпечення для медичних пристроїв;
  • діагностику, профілактика або лікування COVID-19;
  • поточні клінічні випробування та інші медичні дослідження.

Окрім цього, США вивели із санкційного списку ряд компаній, зокрема колишню дочірню компанію в Німеччині Gazprom Germania GmbH і дочірню компанію Альфа-Банку в Казахстані.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЄС розглядає зняття санкцій із низки росіянУ ЄС  розглядають зняття санкцій із деяких громадян Росії, які потрапили до санкційного списку через повномасштабне вторгнення РФ  в Україну.Оскільки деякі юристи у Євросоюзі переконані, що заходи щодо них були введені на "слабких підставах". У матеріалі йдеться, що близько 30 росіян подали позови до суду на ЄС з проханням виключити їх із списків санкцій. А ще — близько 10 підсанкційних осіб безпосередньо звернулися  з проханням про виключення з ЄС. Саме про такі факти повідомляють джерела видання. Інформатори не уточнили про кількість помилок, виявлених юристами ЄС, або імен причетних до цього людей.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Организация Меч

15 липня 2022, 01:27

конченные лживые подонки!!! сша введите миротворцев остановите войну!!!


Новини