Головна Новини Світ США США виділи черговий пакет допомоги: що отримає Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

США виділи черговий пакет допомоги: що отримає Україна

США затвердили новий пакет допомоги Україні

6 вересня 2024, 19:20
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги для України на 250 мільйонів доларів.

США виділи черговий пакет допомоги: що отримає Україна

Штати надали ще один пакет допомоги. Фото з відкритих джерел

Як повідомив Пентагон, пакет містить зенітні ракети RIM-7, ракети Stinger, боєприпаси для систем HIMARS, артилерійські снаряди калібрів 155-мм і 105-мм, протитанкові ракети TOW, протитанкові системи Javelin та AT-4, бойові машини піхоти Bradley, бронетранспортери M113, протимінні транспортні засоби із захистом від засідок (MRAP), боєприпаси до стрілецької зброї, гранати, патрульні катери, морське навчально-тренувальне обладнання, обладнання та боєприпаси для підривних робіт, запчастини та допоміжне обладнання.

У Пентагоні наголосили, що Штати продовжать співпрацювати з близько 50 членами НАТО та партнерами через Контактну групу з питань оборони України для задоволення нагальних потреб України на полі бою і захисту від російської агресії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що армія Росії планувала почати нову атаку на Україну з Курської області до того, як ЗСУ розпочали свій наступ на російській території, заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. За словами Головнокомандувача ЗСУ, операцію "Курськ" можна назвати успішною. "Операція зменшила загрозу наступу противника. Ми завадили їм діяти. Ми перенесли бойові дії на територію противника, щоб він відчув те, що ми відчуваємо щодня", — заявив Олександр Сирський.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що новопризначений міністр культури Микола Точицький заявив, що уряд не буде закривати телемарафон. При цьому він зазначив, що готовий вислухати пропозиції, як покращити роботу марафону. "Щодо марафону, він був, є і буде. Потрібно шукати форму, щоб була зацікавленість у громадськості. Є велика кількість людей, які його дивляться. Це так само важливо доносити єдиним голосом те, що відбувається на фронті. Якщо будуть певні запитання, що саме не подобається, то я готовий буду з вами на цю тему поспілкуватися", — сказав він. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини