США відправляє своїх військових до Ізраїлю: ЗМІ дізнались про кількість солдатів

Сполучені Штати продовжують підтримувати Ізраїль, крім зброї та фінансів будуть направлені військові.

Президент США Джо Байден 18 жовтня прибуде до Ізраїлю, щоб знову продемонструвати підтримку своєму союзнику. Крім цього, американські ЗМІ повідомляють, що в зону конфлікту можуть відправити 2000 американських солдатів.

Держсекретар США Ентоні Блінкен після тривалих переговорів з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу оголосив про приїзд Джо Байдена. За словами Блінкена президент США підтвердить солідарність з Ізраїлем, який готується до військової операції у Секторі Гази.

Проте на цьому жести підтримки не закінчуються. Як повідомляє Wall Street Journal Збройні сили США відібрали близько 2000 солдатів та почали їх підготовку до відправки в Ізраїль. Видання наголошує, що солдати не будуть брати участь у бойових діях, а виконуватимуть допоміжні функції, зокрема це стосується медичних консультацій.

Згідно з виданням NBC американські військові не обов'язково опиняться в Ізраїлі чи Секторі Гази. Ймовірно, вони будуть відправлені в сусідню країну, де будуть готові в будь-який момент надати допомогу Ізраїлю.

Наразі відомо, що під час атаки бойовиків ХАМАС в Ізраїлі загинуло близько 1300 осіб. У Секторі Гази говорять, що у наслідок військових дій ізраїльської армії було вбито близько 2750 осіб. Також відомо про смерть 11 українців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після війни в Україні та військових дій в Ізраїлі держсекретар США Ентоні Блінкен назвав ще одну країну, де може початись нова війна.

Також "Коментарі" писали про Ізраїль, який змінив своє рішення щодо військової операції в Секторі Газа.