Головна Новини Світ США США відреагували на російський обстріл Костянтинівки
commentss НОВИНИ Всі новини

США відреагували на російський обстріл Костянтинівки

З'явилась реакція Білого дому на ракетний удар по ринку в місті Костянтинівка поблизу Краматорська.

7 вересня 2023, 09:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

6 вересня російська ракета влучила по ринку в Костянтинівки Донецької області. Як наслідок понад три десятки людей було поранено, а 17 осіб загинули. У США відреагували на черговий удар російських сил по цивільному населенню.

США відреагували на російський обстріл Костянтинівки

Речниця Білого дому Карін Жан-П’єр. Фото: Getty Images

У Білому домі засудили чергові російські ракетні удари та вказали на необхідність допомагати Україні протистояти російським атакам.

"Ці жорстокі російські атаки підкреслюють важливість продовження підтримки народу України, який захищає свою територію від неспровокованих невиправданих дій російської агресії", — заявила речниця Білого дому Карін Жан-П’єр.

Представниця адміністрації Байдена наголосила, що Росія може закінчити війну, якщо виведе свої військові сили з України та припинить ракетні атаки. Однак, за словами Карін Жан-П’єр, поки цього не відбувається США та союзники будуть підтримувати Україну.

Речниця Білого дому також розповіла, що війна в Україні буде однією з ключових тем від Байдена на саміті G20, що пройде у вересні в Індії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білому домі Карін Жан-П’єр зробила нову заяву щодо авіатрощі літака Пригожина, де загинув лідер вагнерівців Євген Пригожин.

Також "Коментарі" писали, що обстріл Костянтинівки відбувся у день візиту в Україну держсекретаря США Ентоні Блінкена, який оголосив новий пакет військової допомоги для України. Сполучені Штати вперше включили до нього танкові боєприпаси зі збідненим ураном. На такі дії критично відреагували у Росії, де заявили, що таке рішення США є "злочинним актом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини