Головна Новини Світ США США відреагували на скандал із закупівлями Міноборони України
commentss НОВИНИ Всі новини

США відреагували на скандал із закупівлями Міноборони України

Посол США в Україні Брінк зазначила, що для тих, хто наживається за рахунок держави, не місце в майбутній Україні.

24 січня 2023, 10:07 comments4000
Поділіться публікацією:

В Україні, яка пройде шляхом реформ і очиститься від корупції не повинно бути місця для тих, хто використовує державні ресурси для власного збагачення. Як передає видання "Коментарі", про це заявила посол США в Україні Бріджіт Брінк, пише "Голос Америки".

США відреагували на скандал із закупівлями Міноборони України

Прапор США. Фото: з відкритих джерел

"У майбутній Україні не може бути місця тим, хто використовує державні ресурси для власного збагачення. Державні ресурси мають служити народу", – зазначила Бріджіт Брінк.

За її словами. Кожна людина, яка прийшла працювати на держслужбу, повинна розуміти свою відповідальність як перед людьми, так і перед державою.

Посол підкреслила, що це непросто високі слова, це цінності, до яких слідує Україна, яка сьогодні захищає свій суверенітет і прагне стати повноцінним членом євроатлантичного суспільства.

"США продовжуватимуть підтримувати зусилля України у проведенні та затвердженні інститутів, які працюватимуть заради інтересів багатьох, а не кількох", – наголосила дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський відреагував на корупційні скандали у Кабміні. За його словами, цей тиждень буде часом відповідних – справедливих рішень. Вже є реакція Мінрегіону щодо хабарницької схеми, до якої причетний заступник міністра Василь Лозінський. І Міноборони – щодо журналістського розслідування щодо закупівлі послуг харчування для військових за завищеними цінами. Чому скандали спливли зараз? Як може розвиватися ситуація? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – гучні корупційні скандали у Кабміні: про що вони говорять – чи можуть бути покарані винні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 січня 2023, 10:30

Велика стурбованість. Вони зацікавлені використовувати цю армію ненажерливої корумпованої чиновницької малоправославної сарани, для економічного знищення переможеної Росії під час репарацій. Як в часи Мойсея в Єгипті. Там зелені організми - тут бородаті.


Новини