Головна Новини Світ США США втрачають довіру Європи і Азії: аналіз ситуації
commentss НОВИНИ Всі новини

США втрачають довіру Європи і Азії: аналіз ситуації

Цивілізований світ зневірюється у США

12 квітня 2024, 23:17
Поділіться публікацією:

Через неспроможність підтримати Україну на тлі наступу РФ США стрімко втрачають довіру стратегічних партнерів у Європі та Азії.

США втрачають довіру Європи і Азії: аналіз ситуації

Стратегічні партнери все менше довіряють Штатам. Фото з відкритих джерел

Відповідні висновки робить військово-аналітичний портал Defense Express, аналізуючи нещодавні заяви світових лідерів.

Видання пише, що "ненаданням допомоги Україні США знищують своє положення гаранта безпеки", що з кожним днем "стає не просто очевидним, а максимально публічним на рівні найвищих державних інстанцій".

Повідомляється, що першим сигналом для Вашингтону мала стати нещодавня промова голови європейської дипломатії Жозепа Борреля на форумі Європи, де він заявив, що "ЄС більше не може покладатися на США, як на гаранта європейської безпеки, а 75-річна парадигма обороноздатності розсипається на очах".

Зазначається, що другий аналогічний сигнал був озвучений представником Японії — прем'єр-міністр країни Фуміо Кіcіда, виступаючи у Конгресі США, прямо дорікнув американським парламентарям через ненадання допомоги Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська влада не розуміє важливості демобілізації, бо в Офісі президента немає людей зі справжнім бойовим досвідом, вважає колишній командир роти 47-ї механізованої бригади, офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Якби генерали йшли в посадки виконувати свої накази, вони б були більш прихильні до демобілізації. Якби в Офісі президента були люди зі справжнім бойовим досвідом, вони б вміли пояснити солдату свої геніальні управлінські рішення", — наголосив офіцер ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Збройні сили України наразі бодай хоч якось не наблизилися до знищення наступального потенціалу російської армії. На думку оглядача британського журналу Spectator Оуена Метьюза, успішні удари українських дронів по території РФ та навіть знищення Кримського мосту не зупинять наступ РФ. Він вважає, що Росія на переговорах, якщо вони все ж відбудуться, не буде поступатися захопленими регіонами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини