Головна Новини Світ США США ввели санкції проти Кадирова
commentss НОВИНИ Всі новини

США ввели санкції проти Кадирова

У чорний список потрапив не тільки Рамзан Кадиров, а і члени його сім'ї

20 липня 2020, 21:32 comments1104
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати Америки ввели санкції проти лідера Чечні Рамзана Кадирова і членів його сім'ї. Про це повідомляє прес-служба Державного департаменту.

США ввели санкції проти Кадирова

"У нас є великий обсяг перевірених даних про те, що Кадиров несе персональну відповідальність за численні порушення прав людини. Хоч ці історії і відбулися більше десяти років тому, але ми не будемо закривати на це очі", — написано в заяві.

Також під санкції потрапила дружина лідера Чечні і дві його дочки. На даний момент Кадирову і членам його сім'ї заборонено в'їзд на територію Сполучених Штатів Америки. Держдеп також закликав союзників ввести аналогічні санкції.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Рамзан Кадиров зажадав від Володимира Зеленського вибачень. Кадиров вимагає від Зеленського вибачитися за гумористичний ролик, який був розміщений в одному з гумористичних шоу. Керівник Чечні заявляє, що чинний президент України образив пам'ять його батька – першого президента Чечні Ахмата-Хаджі Кадирова. Він вважає, що український президент має або підтвердити свої вибачення, або відповісти перед ним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини