Головна Новини Світ США США вже відправили в Україну 2,2 доз вакцини проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

США вже відправили в Україну 2,2 доз вакцини проти коронавірусу

3 серпня президент США Джо Байден оголосив про другому кроці американської стратегії боротьби з пандемією коронавірусу

31 серпня 2021, 20:47
Поділіться публікацією:

Друга партія вакцин проти COVID-19 доставлена в Україну. Це частина пожертвування в кількості майже 2,2 мільйона доз для українців. Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен в Twitter.

США вже відправили в Україну 2,2 доз вакцини проти коронавірусу

Вакцинація - фото з відкритих джерел

"Радий повідомити, що друга партія вакцин проти COVID-19 доставлена в Україні, це частина пожертвування в кількості майже 2,2 мільйона доз, станом сьогодні. Цей крок сприяє реалізації прихильності США перемозі над глобальною пандемією і допомоги Україні", — написав Блінкен.

3 серпня президент США Джо Байден оголосив про другому кроці американської стратегії боротьби з пандемією коронавірусу. Для цього США готові стати арсеналом вакцин проти COVID-19, щоб якомога швидше прищепити максимальну кількість людей планети.

Нагадаємо, пацієнтам з хронічними хворобами щеплення від коронавірусу необхідні. Вони не мають протипоказань до цієї процедури. Інакше може трапитися так, що ці хворі можуть перехворіти коронавірусів в більш важкій формі. Разом з тим є певні обмеження, про які повинні знати хворі, які страждають від онкології. Про це повідомляє національне Міністерство охорони здоров'я. Щоб не захворіти на нову хворобу, обов'язкові щеплення потрібно зробити пацієнтам, які страждають від бронхіальної астми, серцево-судинних захворювань і діабету, щоб в подальшому не піддавати своє життя смертельній небезпеці. Пацієнти, які лікуються від онкологічних захворювань, як стверджують медики, складно переносять ковід. Тому про щеплення потрібно подбати заздалегідь. І не поєднувати з цією процедурою курс імуносупресивної терапії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини