Головна Новини Світ США США за допомогою авіаудару ліквідували одного з ватажків "Аль-Каїди"
commentss НОВИНИ Всі новини

США за допомогою авіаудару ліквідували одного з ватажків "Аль-Каїди"

Даних про жертви серед цивільних немає

23 жовтня 2021, 15:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американські військові завдали авіаудар в Сирії. Про це повідомляє видання ТСН.

США за допомогою авіаудару ліквідували одного з ватажків "Аль-Каїди"

Безпілотник США. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, вчора, 22 жовтня на північному заході Сирії в результаті авіаудару Сполучених Штатів Америки загинув один з ватажків терористичної організації "Аль-Каїда" на ім'я Абдул Хамід аль-Матар.

Як заявив прессекретар Центрального командування ВС США, даних про жертви серед цивільних в результаті удару, який був нанесений за допомогою ударного безпілотного літального апарату MQ-9 Reaper, немає.

За словами прессекретаря, усунення даного терориста підірве можливості організації "Аль-Каїда" щодо подальшого планування та здійснення глобальних атак, загрозливим громадянам США, партнерам країни й ні в чому не винним людям.

Відзначається, що США і надалі продовжить переслідувати членів терористичних організацій.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що до 7000 мігрантів на території Білорусі шукають можливості перетнути кордон ЄС. Прем'єр Литви Ингріда Шимоніте у цей же день після зустрічі з президентом Польщі Анджеєм Дудою підкреслила, що Литва продовжить рішуче захищати східний кордон Євросоюзу. У МВС Литви заявили, що зараз на території Білорусі може перебувати 6-7 тисяч нелегальних мігрантів з Іраку, Сирії та інших країн.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Китаї прогримів вибух на хімічному заводі. Після вибуху виникла пожежа. Прибулі на місце події співробітники пожежної служби змогли в найкоротші терміни повністю ліквідувати загоряння. В результаті інциденту постраждали чотири людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мурзя

23 жовтня 2021, 15:24

вот бы ликвидировали путина. сколько людей сказали спасибо.


Новини