Головна Новини Світ США США застосує санкції проти білоруських чиновників
commentss НОВИНИ Всі новини

США застосує санкції проти білоруських чиновників

Санкції будуть введені проти сорока осіб і чотирьох установ

24 грудня 2020, 08:50
Поділіться публікацією:

Сполучені Штати Америки продовжили розширювати санкції проти фізичних і юридичних осіб з Білорусі. Таку інформацію надав державний секретар США — Майк Помпео.

США застосує санкції проти білоруських чиновників

США вводить санкції проти Білорусі. Фото: censor.net

Санкції будуть введені проти сорока осіб і чотирьох установ. Всі вони визнані причетними до фальсифікації виборів в Білорусі та придушення мирних протестів.

За словами Міністерства фінансів США, обмеження діятимуть проти членів Центральної виборчої комісії Білорусі, заступника міністра внутрішніх справ Геннадія Казакевича, Головного управління внутрішніх справ Мінського міського виконавчого комітету, мінського ОМОНу, а також підрозділу КДБ "Альфа".

Ці та інші особи вважаються винними у підриві демократичного устрою країни. Їм буде заборонено в'їжджати до США.

Загалом санкції застосовано до 63 білорусів.

Нагадаємо, що громадяни Америки вважають Дональда Трампа найгіршим президентом в історії США. За даними соцопитувань телеканалу Fox News, 42% американців незадоволені політикою 45-го глави держави.

Вісім відсотків з-поміж опитаних оцінюють його правління "нижче середнього". Це абсолютний антирекорд, адже за словами соціолога Гаррі Ентена, американці ніколи не давали таких низьких оцінок. Минулі президенти набирали не більше двадцяти відсотків. До правління Трампа середній показник становив чотирнадцять відсотків.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що раніше в американському місті Балтімор у багатоповерховому будинку стався вибух, близько 30-ти людей госпіталізовано з різними видами травм. Вибух спровокував руйнування від 10-го поверху будівлі до даху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини