Головна Новини Світ США Стало відомо, чи прості американці вірять в те, що Україна переможе Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи прості американці вірять в те, що Україна переможе Росію

23% американців вірять в те, що Кремль отримає перемогу в Україні, про це свідчать данні опитування Gallup, повідомляє The Hill. Це – на 9% більше, ніж восени минулого року. При цьому тільки 12% вірять, що Україна переможе

12 квітня 2024, 20:01
Поділіться публікацією:

Більше простих американців стало підтримувати надання допомоги Україні у війні з Росією, проте це все ж не абсолютна більшість, свідчать результати опитування.

Стало відомо, чи прості американці вірять в те, що Україна переможе Росію

Американці не вірять в перемогу України

Зокрема, за даними опитування, понад третина респондентів (36%) вважають, що Сполучені Штати не надають достатньо допомоги Україні у війні проти Росії. У той же час, така сама кількість опитаних стверджують, що США роблять занадто багато, щоб підтримати Київ.

У листопаді 41% опитаних вважали, що США роблять занадто багато для допомоги Україні, порівняно з 25% тих, хто сказав, що робиться недостатньо. Це частково пов'язано із зростанням кількості незалежних експертів, які тепер підтримують збільшення допомоги Україні.

Зокрема, серед прихильників Демократичної партії приблизно 60% вважають, що підтримка України є недостатньою. За даними соціологів, близько 34% "незалежних" і 15% республіканців висловили схожу думку.

Також спостерігається зростання кількості американців, які вважають, що Росія перемагає у війні проти України. Близько 23% респондентів стверджують, що Кремль здобуває перемогу, що на 9 пунктів більше, ніж восени минулого року. Водночас лише 12% дорослих американців вірять у перемогу України, що на 8 пунктів менше. В цілому, за думкою 65% опитаних, війна доходить до тупика.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в США ніяк не можуть ухвалити виділення допомоги Україні. Через це ситуація на фронті змінюється на користь ворога. Як відзначають експерти, своїми діями Вашингтон створив для країни-агресора "вікно можливостей", і вона ним активно користується. На жаль, Сили оборони стримують навалу окупантів ціною втрати територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини