Головна Новини Світ США Стало відомо, хто профінансував штурм Капітолію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто профінансував штурм Капітолію

Всього на протести у Вашингтоні було витрачено 500 тисяч доларів

1 лютого 2021, 07:45 comments5800
Поділіться публікацією:

Безліч експертів ставити собі питання, чи був штурм Капітолію проплаченою акцією а чи самостійним волевиявленням американського народу. Відповідь нещодавно надало видання The Wall Street Journal.

Стало відомо, хто профінансував штурм Капітолію

Хто спонсорував штурм Капітолію - відомо ім'я. Фото: voanews.com

Виявляється, мітинг у Вашингтоні частково фінансувала одна з донорів виборчої компанії експрезидента США Дональда Трампа — Джулі Дженкінс Фанчеллі.

За даними онлайн-журналу жінка надала організаторам триста тисяч доларів. За підрахунками, всього за акцію протесту було витрачено п'ятсот тисяч доларів. Звідки взялась інша сума, поки невідомо.

Гроші від Джулі Дженкінс Фанчеллі отримав відомий американський теоретик змов та ведучий Алекс Джонс. Він відомий своїми праворадикальними поглядами.

Варто зазначити, що Джулі Дженкінс Фанчеллі — спадкоємиця американської мережі супермаркетів Publix. Проте керівництво мережі Publix оприлюднило документ, згідно з яким жінка не представником компанії.

Ні Джонс, ні Фанчеллі поки не коментують обвинувачення.

Нагадаємо, що оточення президента України Володимира Зеленського розповіло, про що спілкувався глава держави з колишнім президентом США Дональдом Трампом. За інформацією видання The Washington Post, президент Америки та його адвокат Рудольф Джуліані мали намір втягнути Україну в скандальне розслідування та використати у своїх цілях аби перемогти президентські вибори 2020 в США. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, як в Росії пройшли акції в підтримку Олексія Навального. Відео з місця подій можна переглянути в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

1 лютого 2021, 08:01

Зато так называемую революцию бидности ясно как день,финансировали пендосские подрывные организации


Новини