Головна Новини Світ США Стало відомо, кого ненавидить Дональд Трамп: хто у центрі скандалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кого ненавидить Дональд Трамп: хто у центрі скандалу

"Я ненавиджу Тейлор Свіфт!" — нова заява Трампа

16 вересня 2024, 14:39
Поділіться публікацією:

У неділю Дональд Трамп, кандидат у президенти США від Республіканської партії, оприлюднив гучну заяву. У своєму дописі на Truth Social Трамп він написав: "Я НЕНАВИДЖУ ТЕЙЛОР СВІФТ!". Про це повідомили в Reuters. 

Стало відомо, кого ненавидить Дональд Трамп: хто у центрі скандалу

Трамп: "Я ненавиджу Тейлор Свіфт!"

Причиною такого гнівного коментаря стало оголошення Свіфт, зроблене одразу після дебатів між Трампом і Гарріс. На своїй сторінці в Instagram, де в неї 284 мільйони підписників, співачка заявила, що планує проголосувати за Гарріс, яка є чинним віце-президентом США. Свіфт пояснила, що підтримує Камалу через її боротьбу за права та справи, які потребують "воїна" для їх просування.

Трамп, який має 7,71 мільйона підписників на Truth Social, спочатку зневажливо висловився щодо підтримки Свіфт, зазначивши, що він "не є її фанатом". Але за декілька днів ситуація змінилася, і колишній президент посилив свою риторику.  

В Reuters зазначили, що ймовірно, на це вплинули останні опитування громадської думки, які показали, що Гарріс почала випереджати Трампа в передвиборчій гонці.

Після посту Трампа, віце-президентський кандидат від демократів, Тім Уолз, написав у соціальній мережі X:

"Шанувальники Свіфт, з вашою допомогою ми переможемо найменшу людину, яка коли-небудь жила". 

Це натяк на одну з пісень Свіфт під назвою "The Smallest Man Who Ever Lived".

Читайте також на порталі “Коментарі” -  У Сполучених Штатах відбулися дебати, де зіткнулися два відомі політики: віце-президент Камала Харріс і колишній президент Дональд Трамп. Це був перший великий дебат для Гарріс і восьмий для досвідченого Трампа. Дебати викликали велику цікавість, і навіть Ілон Маск, відомий своїми проектами Tesla та SpaceX, висловився про них. Він написав у соцмережі X, що Гарріс перевершила очікування більшості на цих дебатах. Але Маск також додав, що продовжуватиме підтримувати Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини